ახალი ამბები
უგემრიელესი ჩახოხბილი – ნამდვილი იმერული რეცეპტი
FaceBook
ქათმის ჩახოხბილის მოსამზადებლად გთავაზობთ იმერელი დიასახლისის მიერ მოწოდებულ უგემრიელესს რეცეფტს. 

ინგრედიენტები: 


1 კგ ქათამი

1კგ პომიდორი

150 გრ კარაქი

ხახვი 4 – 5 თავი

დაფნა – 2 ფოთოლი

ქინძი, ოხრახუში, რეჰანი 

მარილი და წიწაკა გემოვნებით


მომზადების წესი:


ქათამი დაჭერით, ჩააწყვეთ ქვაბში და მოშუშეთ საშუალო ცეცხლზე. როდესაც წყალი ჩაშრება, ჩაამატეთ კარაქი, მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და გააგრძელეთ შუშვა 15-20 წუთის განმავლობაში.  დაამატეთ დაფნის ფოთოლი, თან დროდადრო ურიეთ. შემდეგ ქათამს  დაასხით კანგაცლილი პომიდორი  და ადუღეთ, ვიდრე ქათმის ხორცი მოიხარშება. დაუმატეთ მარილტან ერთად დანაყილი წიწაკა, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და მიირთვით გემრიელად.


Print E-mail
FaceBook Twitter
მსგავსი სიახლეები
ქალი, რომელმაც ორ წლამდე შვილიშვილი tik-tok ლაივში სცემა, პოლიციამ
ქუთაისში დააკავა. 
15:16 / 01.09.2025
ქალი, რომელმაც ორ წლამდე შვილიშვილი tik-tok ლაივში სცემა, პოლიციამ ქუთაისში დააკავა. 
ქუთაისში, მესამე სკოლის შენობიდან კარნიზის ნაწილი ჩამოიშალა.
13:43 / 01.09.2025
ქუთაისში, მესამე სკოლის შენობიდან კარნიზის ნაწილი ჩამოიშალა.

მოცემული ვებ გვერდი „ჯუმლას" ძრავზე შექმნილი უნივერსალური კონტენტის მენეჯმენტის სისტემის (CMS) ნაწილია. ის USAID-ის მიერ დაფინანსებული პროგრამის "მედია გამჭვირვალე და ანგარიშვალდებული მმართველობისთვის" (M-TAG) მეშვეობით შეიქმნა, რომელსაც „კვლევისა და გაცვლების საერთაშორისო საბჭო" (IREX) ახორციელებს. ამ ვებ საიტზე გამოქვეყნებული კონტენტი მთლიანად ავტორების პასუხისმგებლობაა და ის არ გამოხატავს USAID-ისა და IREX-ის პოზიციას.
This web page is part of Joomla based universal CMS system, which was developed through the USAID funded Media for Transparent and Accountable Governance (MTAG) program, implemented by IREX. The content provided through this web-site is the sole responsibility of the authors and does not reflect the position of USAID or IREX.
ავტორის/ავტორების მიერ საინფორმაციო მასალაში გამოთქმული მოსაზრება შესაძლოა არ გამოხატავდეს "საქართველოს ღია საზოგადოების ფონდის" პოზიციას. შესაბამისად, ფონდი არ არის პასუხისმგებელი მასალის შინაარსზე.